Skip to main content

WIE ZIJN WIJ

Over NLvoedt

NLvoedt is een initiatief van samenwerkende Nederlandse voedselproducenten.
De agrofoodsector is trots op de prachtige, hoogwaardige voedselproducten die Nederland voortbrengt. Die trots delen we met onze gasten door te eten, beleven en proeven van Nederland Voedselland.

Ontmoeten

Eten is om te delen. Delen is ontmoeten. Ontmoeten is socialiseren. Bij NLvoedt vinden de gasten elkaar in het culinaire én in het gesprek.

Sprekers

In 2023 overhandigden de organisaties achter NLvoedt een kistje met oer-Hollandse agrarische producten aan landbouwminister Adema. Wie zien we dit jaar op het podium? Eén ding staat vast: ook dit jaar staan we stil bij het voedsel-goeds dat van Nederlandse bodem komt. Want een mooi en authentiek verhaal mag verteld worden.

Genieten

Beleef waarover je spreekt! In Nieuwspoort serveren onze chef-koks een keur aan verse, typerende producten uit alle windstreken van ons prachtige land. Met zorg gegroeide en bereide Nederlandse juweeltjes. Eerlijke producten die een toekomst verdienen.

Eten

Goed en gevarieerd eten is de basis voor een goede gezondheid, maar staat ook voor genieten. Genieten van kwaliteit, variatie, voedselveiligheid en smaak. Onze landbouwers, tuinders, vissers, kassenbouwers, veehouders, brouwers en vele andere hardwerkende producenten hebben zoveel voedselpracht te bieden!

02 JULI 2024

Het evenement

Het NLvoedt-evenement is in 2023 voor het eerst georganiseerd en het werd direct goed bezocht. 45 jaar lang was er de welbekende Binnenhof barbecue bij Nieuwspoort. Nu is er NLvoedt! NLvoedt staat voor (h)eerlijk agrarisch voedsel uit Nederland, van boer tot bord.

MEER OVER HET EVENEMENT

Partners van NLvoedt